Skip to main content

Ne dedicăm surselor regenerabile de energie.
Pentru bunăstarea generațiilor viitoare.

Cu o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea celor mai sustenabile proiecte din România, 4Envigo a apărut din nevoia de a oferi soluții climatice inteligente eficiente energetic, la nivel comercial şi industrial, spre organizații angajate pentru reducerea amprentei de carbon în lupta lor cu încălzirea globală.
Având un focus special pe dezvoltarea proiectelor sustenabile în construcții, producție, agricultură şi sectorul public, 4Envigo se dedică cu pasiune generării de energie verde către consumatori mari, cărora le garantează soluții personalizate, cu un raport calitate-preț excelent pe termen lung.

Misiune

Misiunea noastră este să ajutăm companiile să îşi crească independența şi securitatea energetică prin implementarea de strategii sustenabile, prietenoase cu mediul înconjurător.

Ne străduim să creăm o lume în care afacerile vor fi mai responsabile cu impactul asupra naturii, în care companiile vor fi angajate în lupta împotriva schimbărilor climatice prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de será.

Oferim o gamă largă de servicii în domeniul soluțiilor de energie regenerabilă, începând cu servicii de consultanță în domeniul sustenabilităţii, management de proiect în mediul construit, inginerie, achiziții și montaj pentru sisteme solare inteligente, programe educaționale și inițiative de implicare socială în comunităţile locale, facilitând astfel adoptarea politicilor și reglementărilor ESG ale clienților noștri.

Valori

Clientul pe primul loc

Ne dedicăm fiecărui client în parte, prioritizând o abordare centrată pe nevoile lui specifice.

Integritate şi transparență

Lucrăm cu cele mai înalte standarde de etică și transparență, un etalon pentru piața europeană de servicii.

Respect față de mediu

Livrăm soluții sustenabile în beneficiul întregii comunități prezente şi viitoare.

Partener cu inovația

Urmărim idei, metode și soluții noi care să aducă beneficii pe termen lung clienților noștri.

Viziune

Ne propunem să devenim cel mai respectat furnizor de soluții industriale de energie regenerabilă din regiune. Un etalon pentru piața de soluții de decarbonizare din România.

Cauți soluții de decarbonizare? Asta știm să facem cel mai bine

Mediul construit este responsabil pentru 42% din totalul emisiilor CO2 dintre care operarea clădirilor are o contribuție de 27% anual, în timp ce doar patru dintre materialele folosite în construcția clădirilor și a infrastructurii – ciment, fier, oțel și aluminiu – sunt responsabile pentru alte 15% din emisiile CO2. Mai mult, suprafața totală construită la nivel global este estimată a se dubla până în anul 2060.

Colaborarea tuturor actorilor implicați în dezvoltarea mediului construit este esențială pentru reducerea amprentei de carbon și pentru atenuarea schimbărilor climatice. Din acest motiv, ne angajăm să facem din strategia ESG o parte integrantă a operațiunilor tale. Îți putem oferi consultanță ESG, servicii de proiectare, inginerie, achiziții, montaj, operare, monitorizare și mentenanță pentru implementarea de soluții energetice sustenabile, la cele mai înalte standarde de calitate. Ca partener în această călătorie, înțelegem că tranziția spre energia regenerabilă nu mai este o opțiune, ci un imperativ pentru toate entitățile publice și private implicate în susținerea politicii de decarbonizare a Uniunii Europene.

O abordare unică pentru succesul proiectului tău

Cunoștințe în mediul construit: Experiența globală a membrilor echipei noastre în domeniul sustenabilității permite clienților noștri să implementeze soluții durabile inovatoare și eficiente, pe care le personalizăm în funcție de setul unic de cerințe ale fiecărui partener.

Cele Mai Bune Practici: Cu expertiza noastră globală în domeniul durabilității, avem o bogată experiență în implementarea soluțiilor durabile. Acest lucru implică faptul că echipa noastră are o înțelegere profundă a celor mai bune practici și vă poate ajuta să implementați soluții eficiente și eficace.

Perspectivă Globală: Experții noștri au lucrat cu clienți din întreaga lume și au o înțelegere profundă a provocărilor unice de durabilitate cu care se confruntă diferite regiuni. Perspectiva noastră globală ne ajută să dezvoltăm soluții adaptate nevoilor dvs. specifice.

Reputație: Experții noștri în domeniul durabilității au construit o reputație de excelență. Avem un istoric de livrare a soluțiilor de înaltă calitate care să îndeplinească nevoile clienților noștri. Aceasta vă oferă încredere că lucrați cu un partener de încredere și cu o reputație solidă.

Identificarea Riscurilor Potențiale: Oferim evaluări de risc pentru a identifica riscurile potențiale pe care afacerile sau proiectele clienților noștri trebuie să le gestioneze sau să le elimine. Acest lucru asigură că echipa de proiect este conștientă de riscuri și poate lua măsuri adecvate pentru a le gestiona.

Priorizarea Riscurilor: Prin realizarea evaluărilor de risc, este mai ușor să prioritizăm împreună cu clienții noștri acțiunile pentru a minimiza probabilitatea și impactul. Acest lucru ajută echipa de proiect să se concentreze pe riscurile cele mai critice și să aloce resurse corespunzător.

Gestionarea Riscurilor: Dezvoltăm un plan de gestionare a riscurilor pentru a reduce probabilitatea și impactul riscurilor identificate. Acest lucru ajută la asigurarea faptului că echipa de proiect este pregătită să gestioneze orice riscuri potențiale care pot apărea în timpul proiectului.

Îmbunătățirea Procesului Decizional: Evaluarea riscurilor oferă echipei de proiect informații valoroase care pot fi folosite pentru a lua decizii informate. Acest lucru asigură că echipa de proiect ia decizii pe baza datelor și faptelor, în loc de presupuneri sau ghiciri. Acest lucru poate duce la rezultate mai bune și la un proiect de succes.

Economii de Costuri: Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale unei valori competitive este economia de costuri. Primiți cele mai bune soluții și, în același timp, puteți economisi bani, care pot fi reinvestiți în alte domenii ale afacerii dvs.

Creștere a Rentabilității: Prin adoptarea unei strategii durabile, puteți menține produsele sau serviciile la un preț competitiv, rămânând în același timp relevanți. Costul de a nu fi durabil este mult mai mare decât adaptarea produselor și serviciilor la nevoile pieței actuale.

Atragerea Clienților: Oferim soluții durabile la un preț competitiv, deoarece succesul proiectului dvs. și încrederea dvs. sunt priorități pentru noi.

Avantaj Competitiv: Cu soluțiile noastre durabile, obțineți un avantaj competitiv pe piață. Acest lucru poate contribui la creșterea cotei de piață și recunoașterea mărcii.

Construirea Încrederii: Transparența în managementul proiectului ajută la construirea încrederii între dumneavoastră și echipa noastră de proiect. Sunteți ținut la curent cu progresul proiectului, cu problemele și riscurile care pot apărea pe parcursul implementării, oferindu-vă încredere în toate etapele proiectului că acesta va fi livrat cu succes.

Gestionarea Așteptărilor: Atunci când sunteți conștient de cronologia, bugetul și detaliile proiectului, este mai puțin probabil să aveți așteptări nerealiste. Acest lucru ajută la evitarea neînțelegerilor care pot apărea atunci când există așteptări nerealiste.

Îmbunătățirea Comunicării: Suntem deschiși și onești în ceea ce privește progresul proiectului, vă încurajăm să oferiți feedback și să puneți orice întrebări pe parcursul derulării colaborării. Acest lucru ne ajută să depășim așteptările clienților noștri, concentrându-ne pe îmbunătățirea continuă a calității muncii pe care o depunem.

Creșterea Responsabilității: Ne asigurăm de fiecare dată că livrăm proiectul la timp, în limita bugetului și conform celor mai înalte standarde de calitate europeană.

Comunicare Clară: Având un singur punct de contact asigurăm o comunicare clară și concisă între dumneavoastră și echipa noastră de proiect. Acest lucru ajută la evitarea confuziilor și neînțelegerilor, care pot duce la întârzieri și erori ușor de prevenit.

Decizii rapide şi eficiente: Simplificăm procesul de luare a deciziilor, deoarece există o singură persoană responsabilă pentru luarea deciziilor și comunicarea acestora către dumneavoastră și echipa dumneavoastră. Acest lucru ajută la evitarea întârzierilor deoarece deciziile sunt luate mai rapid și eficient.

Responsabilitate: Un punct unic de contact asigură existența responsabilității asumate pentru rezultat. Acest lucru ajută la garantarea faptului că proiectul este finalizat la timp, în limita bugetului și conform celor mai înalte standarde de calitate europeană.

Construirea Relației: Un singur punct de contact ajută la construirea unei relații puternice între dumneavoastră și echipa noastră de proiect. Acest lucru contribuie la consolidarea încrederii și colaborării, care sunt esențiale pentru succesul proiectului. De asemenea, ajută la asigurarea îndeplinirii nevoilor și așteptărilor dumneavoastră pe parcursul proiectului.

Certificări

Calitatea este vitală pentru succesul proiectelor în piețe competitive, cum este cea europeană.
Certificările bazate pe standarde internaționale îți oferă garanția unor servicii de cea mai înaltă calitate.

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

4ENVIGO S.R.L

Adresa: No.2 Anton Pavlovici Cehov street, 3rd floor,
Bucharest, Romania
E-mail: contact@4envigo.com
Telefon: +40 724 444 664