Skip to main content

Soluții la cheie pentru proiecte fotovoltaice
comerciale și industriale în agricultură

Reduceți costurile cu energia și contribuiți la o economie sustenabilă
cu ajutorul soluțiilor fotovoltaice 4ENVIGO special concepute pentru agricultură

Începe acum
Industria producătoare reprezintă o cincime din emisiile globale de carbon și 54% din consumul mondial de energie. Deşi sectorul are o contribuţie cheie în dezvoltarea economiei, cu 16% din PIBul global, el are responsabilitatea adaptării la noile reglementări privind decarbonizarea. Folosind sisteme fotovoltaice inteligente, industria producătoare își poate reduce semnificativ dependența de sursele tradiționale de alimentare cu energie, rezultând economii substanțiale pe termen lung.
4Envigo oferă o combinație unică de servicii integrate destinate industriei producătoare, de la consultanță pentru strategia de sustenabilitate până la servicii de inginerie, achiziții și montaj, precum şi operațiuni de operare, monitorizare şi mentenanță a sistemelor inteligente fotovoltaice. 4Envigo este soluția optimă pentru reducerea amprentei de carbon şi oținerea unui scor ESG superior în relația cu investitorii, acționarii, băncile şi partenerii de afaceri.

Tranziția spre eficiență energetică

Curba de îmbunătățire a eficienței energetice (se reduce și se aplatizează)
+ Reduce consumul de energie și încărcarea în rețea

Adăugarea panourilor solare compensează încărcările semnificative din rețea, adesea în momentele de maximum de consum energetic
+ Reduce consumul de energie și încărcarea în rețea
Dar… pot produce surplus de energie, care poate cauza probleme rețelei de utilități

Un sistem energetic inteligent transferă surplusul de energie spre momentele de încărcare maximă, reducând vârfurile de sarcină în rețea
+ Optimizeaza consumul de energie, oferă stabilitate și reziliență
+ Capacitatea crescută de răspuns în momentul vârfurilor de consum în rețea oferă venituri suplimentare

”Reducerea costului energiei și a amprentei de carbon oferă oportunități semnificative industriei producătoare, de la beneficii imediate privind reducerea costurilor operaționale și creșterea independenței energetice și până la avantaje competitive pe termen lung, cum ar fi costuri de împrumut sensibil mai scăzute de la investitori sau bănci care caută investiții în companii aliniate normativelor ESG europene.” Andrei Ivan, Director General, 4Envigo

De ce să adopți energia solară în activitățile de producție

Eficiență energetică

Un sistem fotovoltaic reduce costurile cu energia, diminuează emisiile de gaze cu efect de seră asociate cu producerea și utilizarea energiei și reduce dependența de sursele tradiționale de energie.

Reduceri de costuri

Prin generarea electricității din energie solară scad costurile operaționale ale consumatorilor de energie și se reduce riscul de volatilitate a prețului energiei.

Independență energetică

Un sistem fotovoltaic industrial reduce dependența de rețeaua electrică convențională și oferă reziliență prin asigurarea unei surse continue de energie în cazul întreruperilor sau perturbărilor de alimentare.

Responsabilitate socială

Tranziţia spre energia regenerabilă demonstrează angajamentul față de sustenabilitate, atrăgând consumatori și investitori pentru care afacerile durabile prezintă avantaje competitive.

De ce 4Envigo

Expertiza 4Envigo

Expertiză în mediul construit

Experții noștri au peste 20 de ani de experiență în mediul construit, fiind specializați în soluții pentru orice provocare cu care te confrunți. 4Envigo vine cu metodologii moderne, care accelerează procesul de inginerie, execuție și montaj de până la 5 ori mai rapid. Nu luni. Săptămâni.

Servicii personalizate 4Envigo

100% Personalizat

Noi nu adaptăm cerințele tale la soluția noastră, ci îți propunem o soluție personalizată situației tale. 4Envigo nu este doar un furnizor de tip ”one-stop-shop”, ci un partener strategic pentru reducerea emisiilor de carbon în călătoria ta spre zero emisii de carbon.

Servicii personalizate 4Envigo

Născuți pentru integrare. Destinați pentru adaptare.

Expertiza noastră globală în domeniul sustenabilității mediului construit îți oferă acces la cele mai inovatoare soluții de eficiență energetică, pe care ulterior le adaptăm în funcție de setul tău unic de cerințe. Optează pentru soluțiile noastre solare inteligente și fă-ți competiția irelevantă.

Vino alături de noi

Descoperă câteva dintre companiile care au avut încredere în 4Envigo
4Envigo ajuta SanoVita in tranzitia spre energie verdeStudiu de caz
03/19/2024

4Envigo ajută SanoVita în tranziția spre energie regenerabilă

SanoVita, unul dintre cei mai mari distribuitori și vânzători din România de alimente vegetariene și BIO, își prioritizează strategia de sustenabilitate cu ajutorul serviciilor oferite de 4Envigo.
Globalworth si 4Envigo se parteneriaza pentru un viitor sustenabilStudiu de caz
02/29/2024

Angajamentul Globalworth pentru un mediu construit sustenabil

Globalworth selectează 4Envigo pentru a implementa soluții sustenabile, parte din strategia ESG a companiei, ca răspuns la reglementările europene de combatere a schimbărilor climatice.
Implementare sisteme fotovoltaice 4Envigo pentru reteaua de magazine ProfiStudiu de caz
02/24/2024

Rețeaua Profi valorifică energia solară pentru eficiență energetică

Descoperiți, într-un studiu de caz realizat împreună cu MidTown Retail, impactul reducerii costurilor operaționale pentru a oferi magazinelor Profi un avantaj competitiv pe piață.

Liderii mondiali au încredere în 4Envigo

Cele mai importante companii din domeniul energiei solare îşi pun încrederea în 4Envigo pentru a satisface nevoile de sustenabilitate energetică ale fiecărui client. Suntem onorați să lucrăm cu aceste branduri de top, nu doar pentru a stimula veniturile și profitul clienţilor noştri, ci și pentru a sprijini obiectivele de decarbonizare ale Uniunii Europene – pentru o creștere economică durabilă.

4ENVIGO S.R.L

Adresa: No.2 Anton Pavlovici Cehov street, 3rd floor,
Bucharest, Romania
E-mail: contact@4envigo.com
Telefon: +40 724 444 664