Obține finanțare cu avans începând cu 0% pentru a-ți alimenta afacerea cu energie solară

4Envigo îți pune la dispoziție diverse variante de finanțare, pentru tot ceea ce înseamnă eficientizarea energetică a societății comerciale sau a instituției publice pe care o reprezinți. Îți oferim soluții la cheie, de la consultanță de specialitate până la livrararea sistemului conform nevoilor afacerii tale. Mai mult, ne ocupăm de toată documentația finanțării și de autorizațiile necesare.

Doresc mai multe informații

Alege varianta de finanțare potrivită nevoilor tale

Suntem aici pentru a evalua împreună beneficiile și costurile implicate în diverse variante de finanțare,
pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile și obiectivele companiei tale.

Costuri inițiale reduse

Poți instala și utiliza sistemul fotovoltaic fără a fi necesară o investiție inițială mare. Aceasta poate ajuta la conservarea capitalului și la menținerea lichidității în companie.

Economie imediată la factura de curent

Costul lunar al leasingului financiar sau operațional este uzual mai mic decât costul facturilor de energie electrică. Astfel, poți realiza economii imediate și poți reduce dependența de sursele tradiționale de energie.

Mentenanță și service incluse

Leasingul operațional poate include costurile de mentenanță și service, eliminând necesitatea de a gestiona aceste aspecte separat, reducand povara administrativă și financiară asupra companiei.

Flexibilitate operațională

Îți poți actualiza sau extinde sistemul fotovoltaic în funcție de nevoile tale în continuă evoluție. Acest lucru poate fi util în cazul unei creșteri a cererii de energie sau a modificărilor în operațiunile companiei.

Referințe clienți

De ce să alegi 4Envigo

16 ani expertiză în dezvoltarea celor mai sustenabile proiecte din România
Peste 100.000 de panouri fotovoltaice instalate totalizând peste 30,000MWh anual
Certificare ANRE
Certificare ISO 14001
Certificare ISO 45001
Certificare ISO 9001
Partener strategic cu cei mai puternici furnizori de soluții solare inteligente din lume

Suntem aici să te ajutăm

Strategie sustenabilitate

Adoptă o strategie sustenabilă, care să îți permită o dezvoltare economică prietenoasă cu mediul înconjurător.

Proiectare

Creşte-ți eficiența, independența şi securitatea energetică, recuperând rapid investiția prin reducerea costurilor cu energia.

EPCM

Foloseşte materiale durabile şi beneficiază de transparență în fazele de achiziție, construcție şi montaj ale proiectului.

Operare şi mentenanță

Prelungeşte-ți rentabilitatea şi durata de viață a investiției prin servicii de monitorizare și mentenanță de înaltă calitate.

Liderii mondiali au încredere în 4Envigo

Cele mai importante companii din domeniul energiei solare îşi pun încrederea în 4Envigo pentru a satisface nevoile de sustenabilitate energetică ale fiecărui client. Suntem onorați să lucrăm cu aceste branduri de top, nu doar pentru a stimula veniturile și profitul clienţilor noştri, ci și pentru a sprijini obiectivele de decarbonizare ale Uniunii Europene – pentru o creștere economică durabilă.